Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
61 files van totaal 229 km

Handelshoeveelheid hennep ontdekt in Westdorpe

Toegevoegd: 23-09-2023, 22.03 uur
Handelshoeveelheid hennep ontdekt in Westdorpe
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - De wijkagenten van Terneuzen hebben zaterdag in Westdorpe tijdens een doorzoeking een handelshoeveelheid drugs aangetroffen. Dat is vanavond bekendgemaakt.


De politie controleerde een woning en de bijbehorende schuur naar aanleiding van klachten vanuit de buurt. Volgens de politie bestond het vermoeden dat er verdovende middelen werden gedeald vanuit het pand.

Tijdens de doorzoeking werd volgens de politie een handelshoeveelheid hennep gevonden. De hennep is in beslag genomen. Tegen de bewoner van het pand wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (28-9-2023 om 09:40)
Dat is goed werk, maar aanpakken dit soort, maar daar ontbreekt het aan; Ik heb ook eens mijn pand vehuurt blijkt het een vuurwapen gevaarlijke amfetamine junk te zijn, vind je lege flessen drank, zakjes wit poeder, en zelfs 9mm kogels onderverhuur etc. Je hebt voor 10.000 euro's schade, een verzekerings maatschappij die zegt wij een kleine maatschappij, we gaan de schade niet betalen: Juridische vervolging levert niks op.Welk recht hebben junks om uw gerief ed te verkopen en vernielen? Je moet je maar laten bestelen en beroven in dit land, want je mag je niet verdedigen ?? Wanneer deze junks niet willen of kunnen betalen moet er toch amputatie mogelijk zijn van bepaalde delen anders gaat het niet stoppen, ze moeten niet aankomen ben ziek
Cookie-instellingen beheren