Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 230 km

Mishandelde man gewond aangetroffen in Hulst

Toegevoegd: 24-09-2023, 13.06 uur
Mishandelde man gewond aangetroffen in Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - Een 41-jarige man uit Zaamslag is zaterdagavond gewond aangetroffen op parkeerterrein Galgebolwerk bij de Bagijnesteeg in Hulst. Volgens de politie, die op zoek is naar getuigen, is de man mishandeld.


Agenten kregen rond 20.30 uur de melding dat op de bewuste parkeerplaats iemand werd mishandeld. Toen de agenten arriveerden, troffen ze het slachtoffer gewond op straat aan. Het slachtoffer moest per ambulance naar het ziekenhuis en heeft nog geen verklaring kunnen afleggen, zo meldt de politie.

Wat er precies is gebeurd met de man is nog onduidelijk. "Getuigen hebben het erover dat de man plotseling geslagen zou zijn door een nog onbekende man. We zijn op zoek naar getuigen van deze mishandeling en hopen zo meer duidelijkheid te krijgen over de toedracht van het incident", aldus de politie.

Tips zijn bij de politie welkom via het telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nasa (25-9-2023 om 15:10)
Hulst is ook zeker geen veilige plaats om te gaan stappen , er lopen daar schoften rond , en zonder
Ad Jonkers (24-9-2023 om 14:09)
Blijkbaar geen veilige omgeving daar in Hulst deel 1.
Cookie-instellingen beheren