Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 188 km

17 Bekeuringen bij verkeerscontrole Zierikzee

Toegevoegd: 24-09-2023, 20.14 uur
17 Bekeuringen bij verkeerscontrole Zierikzee
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De politie heeft vrijdag in totaal 17 procesen-verbaal opgemaakt naar aanleiding van een integrale controle waaraan ook de douane deelnam. De controle vond plaats in Zierikzee.


Tussen 16.00 en 20.15 uur werden ruim 150 voertuigen gecontroleerd op de parkeerplaats bij De Val langs de Weg naar de Val (N256). Er werd onder meer proces verbaal opgemaakt voor het niet op de eerste vordering kunnen tonen van een rij- of kentekenbewijs. Verder werd beboet voor een hulpkoppeling die niet op de juiste wijze was bevestigd. Ook was sprake van kapotte remverlichting.

Eén bestuurder werd positief getest op het rijden onder invloed. Ook hiervoor werd proces verbaal opgemaakt. De douane heeft specifiek gecontroleerd op vrachtwagens en bestelwagens. Hierbij werden geen bijzonderheden geconstateerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (26-9-2023 om 09:43)
@Jan niet zo moeilijk doen joh. Je moet gewoon altijd je kentekenbewijs bij hebben, punt uit. En er staat rij- of kentekenbewijs, dus wellicht ging het in deze situatie alleen om het rijbewijs en slaat uw commentaar al helemaal nergens op.
Albert (25-9-2023 om 19:57)
@jan Als je gaat rijden moet je 2 dingen bij je hebben; je rijbewijs en het kentekenbewijs. Hoe moeilijk is dat? Je blabla over bonnenquota slaat weer nergens op.
Michel (25-9-2023 om 18:45)
@Jan, wat een lulverhaal van je, je weet dondersgoed wat de regels zijn als je in een voertuig rijd. En als je dan gecontroleerd wordt, en het is niet in orde dan moet je niet miauwen. Zo simpel is het
Jan (25-9-2023 om 08:43)
Dat je een boete kunt krijgen voor het niet op eerste verzoek tonen van een kentekenbewijs terwijl je auto op eigen naam staat is ronduit belachelijk. Nederland regeltjesland... Als je je kunt legitimeren met je geldige legitimatie waarom heb je dan een kentekenbewijs nodig van de auto als de auto op naam staat??? Huidige politieagenten dienen gewoon hun bonnenquota te halen, anders worden ze aangesproken door een leidinggevende.. heeft niks met handhaving te maken, maar met het naaien van de bevolking.
Cookie-instellingen beheren