Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 33 km

Politie neemt twee stroomstootwapens in beslag

Toegevoegd: 25-09-2023, 10.34 uur
Eén van de wapens maakte onderdeel uit van een zaklamp.
Eén van de wapens maakte onderdeel uit van een zaklamp.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Agenten van het politiebasisteam Zeeuws-Vlaanderen hebben in de nacht van zondag op maandag bij een verdachte twee stroomstootwapens in beslag genomen.


Via social media laat de politie weten dat één van de zogenoemde tasers was ingebouwd in een zaklamp. Het bezit van stroomstootwapens in strafbaar gesteld in de wet Wapens en Munitie. "Wanneer wij het vermoeden hebben dat deze daadwerkelijk gebruikt zullen worden, zijn wij bevoegd om ons eigen stroomstootwapen in te zetten", zo waarschuwt de politie.

De politie laat weten dat de beide wapens zullen worden vernietigd en dat de verdachte op een later moment zal worden verhoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren