Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vastgelopen rem zorgt voor rookontwikkeling op N57

Toegevoegd: 25-09-2023, 23.07 uur
Vastgelopen rem zorgt voor rookontwikkeling op N57
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - De brandweer is maandagmiddag met spoed uitgerukt nadat was gemeld dat op de N57 bij Kamperland rook vanonder de motorkap van een auto kwam. Ter plekke bleek van brand geen sprake te zijn.


De ‘autobrand’ werd rond 17.25 uur gemeld tussen de Oosterscheldekering en De Banjaard, waarna de blusploegen van de posten Burgh-Haamstede en Kamperland werden opgepiept. De laatstgenoemde was als eerste ter plekke. De ploeg uit Burgh-Haamstede werd niet meer ingezet.

De rookontwikkeling bleek afkomstig van een vastgelopen rem. “We hebben de rem gekoeld en het incident vervolgens overgedragen aan de weginspecteur”, zo laat de Kamperlandse brandweer weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren