Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 165 km

Vier vermoedelijke uithalers aangehouden Borssele

Toegevoegd: 26-09-2023, 17.51 uur
Vier vermoedelijke uithalers aangehouden Borssele
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BORSSELE - Dinsdagochtend zijn in havengebied Vlissingen-Oost vier vermoedelijke uithalers aangehouden. Het viertal is vastgezet voor verder onderzoek.


De mannen werden door de douane staande gehouden en gecontroleerd. Al snel bleek dat de mannen niet op het haventerrein thuishoorden en vermoedelijk op zoek waren naar een lading drugs, zo meldt de politie. Die actie zou sowieso tevergeefs zijn geweest want de lading drugs waar de mannen vermoedelijk naar op zoek waren, is volgens de politie al in Zuid-Amerika onderschept.

De mannen, een 31-jarige man uit Den Haag, een 23-jarige Amsterdammer, een 21-jarige Rotterdammer en een 33-jarige Colombiaan zijn overgedragen aan de zeehavenpolitie. Die doet verder onderzoek naar de zaak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (28-9-2023 om 18:54)
ach een ''goed '' gesprek en de smoes van een ''moeilijke jeugd '' en ze lopen de volgende dag weer op straat .dan moet men ook niet raar opkijken dat de ''criminaliteit '' hand over hand toe neemt .ook leuk voor agenten want dit is dweilen met de kraan open
Mijn mening (27-9-2023 om 19:53)
@Epic Fail, komt door zulke idiote lui als u. Wees blij dar er nog politie is die hun uiterste best doen om het leefbaar te houden.
Epic Fail (27-9-2023 om 15:34)
Een heel artikel in het AD dat de politie geen gezag heeft. Hoe zou dat toch komen?
bram (27-9-2023 om 02:10)
Gek he, maar ik vraag mij af waarom dit soort figuren niet harder worden aangepakt. Je zoekt problemen, dat weet je van tevoren. Dan moet je (sorry hoor) ook de ongemakken ervaren. Wees blij dat je in Nederland niet direct de kogel krijgt alhoewel dat misschien de beste oplossing is !! Weg met dit soort figuren, we hebben er genoeg van !!
optimist (26-9-2023 om 20:23)
En wat wil dat zeggen @Ad Jonkers? Het woord "paaseieren" zie ik ook niet staan in het bericht.....
Ikke (26-9-2023 om 19:21)
Wat raar hé... Bij een voetbal wedstrijd is t herrie/oorlog, maar om drugs uit te halen kan ineens 070, 020 en 010 samen werken Rare wereld
Cookie-instellingen beheren