Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 17 km

Fietsster gewond bij botsing met auto Goes

Toegevoegd: 27-09-2023, 11.13 uur
Het slachtoffer hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
Het slachtoffer hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Een fietsster is woensdagochtend gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Die vond plaats bij een rotonde in Goes. Er ontstond geen ernstig letsel.


Het slachtoffer werd rond uur op de kruising van de Van Hertumweg en het Stationspark aangereden door de bestuurster van een personenauto. De vrouw kwam ten val en een ambulanceteam kwam ter plekke om zich over haar te ontfermen.

Na onderzoek bleek de fietsster ter plaatse behandeld te kunnen worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (27-9-2023 om 22:34)
Gevaarlijkste fiets stad van Zeeland. Wanneer je een rondje door Goes rijdt heb je minimaal 3 keer bijna een fietser aangereden, of een kop staart botsing gehad met die gevaarlijke rotondes daar. Puur schijnveiligheid met die haaientanden. Gaat 500 keer per dag maar NET goed. Absurd , maar ZLM heeft lekker veel werk! Dat is wel goed van de Gemeente.
Voor t te laat is (27-9-2023 om 17:16)
Gemeente goes pak dit nou eens aan, moeten er nog doden gaan vallen. Misschien een reden waarom de mens niet zoveel meer in goes komt, bang iemand dood te rijden. Fietsers zien meer dan autobestuurders, auto voorrang geven en de fietser laten wachten, ook betere doorloop van verkeer, misschien dat er dan sochtends normaal goes in gereden kan worden, ipv bij elke ingang een file.
Cookie-instellingen beheren