Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 130 km

Bromfietser gewond bij aanrijding in Goes

Toegevoegd: 27-09-2023, 15.27 uur
De bromfietser is naar het ziekenhuis gebracht.
De bromfietser is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Een bromfietser heeft woensdagmiddag letsel opgelopen bij een aanrijding op de Ringbaan West in Goes. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd.


De bromfietser kwam volgens de politie rond 13.40 uur in botsing met een auto. Politieagenten en handhavers van de gemeente Goes kwamen na de melding ter plekke om hulp te verlenen en het verkeer te regelen. Een rapid responder van de ambulancedienst ontfermde zich over het slachtoffer.

Toen bleek dat de bromfietser naar het ziekenhuis gebracht moest worden, werd een ambulance opgeroepen. Het overige verkeer werd om beurten langs de ongevalslocatie geleid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren