Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 50 km

Auto in sloot Serooskerke (SD), bestuurder verdwenen

Toegevoegd: 28-09-2023, 08.09 uur - Update: 28-09-2023, 10.54 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (SD) - Langs de Delingsdijk (N653) bij Serooskerke op Schouwen-Duiveland is donderdagochtend een auto aangetroffen in een sloot. De bestuurder was in geen velden of wegen te bekennen.


Politie, brandweer en ambulancedienst werden rond 06.45 uur met spoed opgeroepen nadat het voertuig was ontdekt. De auto lag een flink aantal meters van de weg. De bestuurder bleek niet meer in de auto te zitten en deze werd ook niet in de omgeving aangetroffen.

Bergingsbedrijf Ista is ter plaatse gekomen om de Lexus te takelen. Rond 08.35 uur was de auto uit de sloot getrokken en kon deze worden afgevoerd. De politie doet nader onderzoek naar de bestuurder van de auto.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lentezon (28-9-2023 om 16:16)
Het lijkt tegenwoordig wel een kampioeschap ''slootrijden en vluchten maar''
Jo de Koeck (28-9-2023 om 13:47)
Het wordt tijd dat ze de eigenaar van de auto aansprakelijk stellen voor wat er is gebeurd, drank of drugs valt dan niet meer te bewijzen maar het smoesje: ik weet niet wie er in mijn auto reed gaat dan niet meer op. Beter gelijk pletten dat ding, hij heeft er schijnbaar geen belang meer bij.
Ad Jonkers (28-9-2023 om 09:02)
De onvindbaarheid van de betrokken bestuurder zal vast een -voor hem of haar- gegronde reden hebben. Loekie de Leeuw zou zeggen "Asjemenou"!
Cookie-instellingen beheren