Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 73 km

Scooter in brand bij Drieweg Heinkenszand

Toegevoegd: 28-09-2023, 14.08 uur
De brandweer heeft de scooter geblust.
De brandweer heeft de scooter geblust.
© Foto: Brandweer Heinkenszand
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - De brandweer is donderdagochtend met spoed uitgerukt nadat was gemeld dat in Heinkenszand een scooter in brand stond op een (brom)fietspad.


De voertuigbrand werd rond kwart over zeven gemeld vanaf de Drieweg (N667). Op het vrij liggende (brom)fietspad stond een scooter in brand. De brandweer van Heinkenszand rukte met spoed uit om te blussen.

Na aankomst hebben de brandweerlieden de bromfiets geblust met behulp van een straal hoge druk. Hierna heeft men de weg weer vrij gemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (29-9-2023 om 18:14)
@corrie Ja natuurlijk! Alleen die dingen vliegen spontaan in de fik omdat het vaak van die Chinese rommel is. Een brandstofmotor is een stuk veiliger en in totaliteit ook een stuk schoner dan elektrisch Hetzelfde geld voor al die ongevallen met fietsers die je hier terugleest. Dat zijn ook stuk voor stuk van die vervuilende elektrische fietsen van mensen die het niet zo hoog ophebben met het milieu.
corrie (28-9-2023 om 18:03)
was het soms eeen elektrische
Rongewoon (28-9-2023 om 14:54)
Zet je daar je ademlucht voor op?
Cookie-instellingen beheren