Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 34 km

Letsel bij aanrijding Oost-Souburg

Toegevoegd: 28-09-2023, 16.23 uur
Eén persoon is meegenomen door de ambulancedienst.
Eén persoon is meegenomen door de ambulancedienst.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Bij een aanrijding in Oost-Souburg is donderdagmiddag iemand gewond geraakt. Een personenauto moest worden getakeld.


Het ongeluk gebeurde rond 14.50 uur op de Doornluststraat, tussen de kruisingen Beciusstraat - Steenwijkstraat en Doornluststraat - Zeelandiaplein. Zowel een verpleegkundig specialist als een regulier ambulanceteam kwamen ter plekke om medische hulp te verlenen. Na onderzoek is één betrokkene door de ambulance meegenomen.

Eén van de betrokken personenauto's had een lekke band. Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plekke om de auto te takelen. Tegen 15.30 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren