Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 31 km

Auto tegen boom Zwaanweg Koudekerke

Toegevoegd: 29-09-2023, 01.03 uur
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - Een personenauto is donderdag aan het einde van de avond flink beschadigd geraakt bij een eenzijdig verkeersongeluk in het buitengebied van Koudekerke.


De auto, met daarin een man en een vrouw, reed rond 23.20 uur bij de Zwaanweg in de berm om vervolgens tegen een boom te rijden. Mogelijk vond het ongeluk plaats na een uitwijkmanoeuvre voor een overstekend dier. Voor de vrouw werd een ambulanceteam opgeroepen maar na onderzoek bleek zij niet naar het ziekenhuis te hoeven. De man bleef ongedeerd.

Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plekke om de auto te takelen. Het voertuig had forse schade. Van de Seat was onder meer het rechter achterwiel afgebroken. Vanwege het ongeluk was de Zwaanweg tijdelijk deels afgesloten tussen de Dishoekseweg en de Galgeweg. Rond 00.10 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren