Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulpdiensten ingezet voor medische noodsituatie Middelburg

Toegevoegd: 30-09-2023, 00.40 uur
Volgens de politie is er sprake van een natuurlijk overlijden.
Volgens de politie is er sprake van een natuurlijk overlijden.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Diverse hulpdiensten zijn vrijdagavond ingezet voor een medische noodsituatie bij een woning in Middelburg. Ondanks de hulp van de hulpdiensten is het slachtoffer komen te overlijden.


Twee ambulances en meerdere eenheden van de politie werden omstreeks 22.20 uur opgeroepen voor een melding van een reanimatie in een woning aan de Kuipers-Rietbergkwartier. Naast deze hulpverleners werd ook Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen. Deze landde een half uur na de melding in “bouwput” van Middelburg.

Ondanks de inzet van de hulpdiensten is het slachtoffer komen te overlijden. De politie laat weten dat er sprake is van een natuurlijk overlijden.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (30-9-2023 om 10:00)
Gecondoleerd, sterkte aan familie en bekenden.
Cookie-instellingen beheren