Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 62 km

Wielrenner gewond bij aanrijding Rilland

Toegevoegd: 01-10-2023, 13.20 uur
De gewonde wielrenner is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
De gewonde wielrenner is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

RILLAND – Een wielrenner is zondagmorgen gewond geraakt nadat hij in Rilland in botsing was gekomen met een personenauto. De fietser is gewond naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 11.50 uur op de kruising van de Bathseweg en de Hoofdweg. Door nog onbekende oorzaak kwamen de wielrenner en de personenauto met elkaar in botsing. De wielrenner raakte gewond.

De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plekke. De gewonde wielrenner is met behulp van een vacüummatras naar de ambulance gebracht. Vervolgens is de man met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft bij de betrokkenen een verklaring opgenomen. De fiets is bij een buurtbewoner gestald.

 


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (3-10-2023 om 22:57)
Vaak is het als automobilist erg moeilijk om (mogelijk) rekening te houden met de erg hoge snelheden van wielrenners, zeker in de bebouwde kom waar het uitzicht hier en daar te wensen overlaat. Voor de verzekering is helaas de bestuurder van de auto altijd de Sjaak.
Justitia (3-10-2023 om 19:51)
Het blijft opmerkelijk dat niemand een woord besteed aan de autommobilist want er zijn in dit geval 2 partijen. Maar nee ....
Zeeuw (3-10-2023 om 10:51)
@Justitia : Vaak is dat geen vooroordeel, maar een keiharde feit!!
Auto (2-10-2023 om 16:18)
@justitia: omdat wielrenners altijd zo netjes rijden (niet) Helaas binnen de bebouwde kom, zodat automobilist altijd de rekening krijgt
Justitia (1-10-2023 om 19:44)
Geen reageerder was erbij maar er wordt alleen over de wielrenner gesproken. Waarom niet over de bestuurder van de auto ?? Vooroordeel: de wieltrenner is per definitie fout ?
Michel (1-10-2023 om 19:01)
Allereerst, ik weet niet hoe het ongeluk is ontstaan, dus heb er ook geen oordeel over. Wel wil ik de wielrenner sterkte wensen. zo ook de automobilist. Maar als ik het vraag mag stellen, aan al de wielrenners die geen bel op hun fiets hebben. Heef mij nu eens een goede reden, waarom geen bel.
Cookie-instellingen beheren