Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 58 km

Brandweer evacueert gevallen jongeman uit Ritthemse bos

Toegevoegd: 01-10-2023, 17.45 uur
De gewonde man is naar het ziekenhuis gebracht.
De gewonde man is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

RITTHEM – Diverse hulpdiensten hebben eind van de middag een jongeman uit het Ritthemse bos geëvacueerd. De man was diep in het bos ten val gekomen.


De brandweerlieden van Oost-Souburg en de brandweer van brandweerpost Torenweg in Middelburg werden in de loop van de middag gevraagd om de ambulance te assisteren aan de Rammekensweg. Daar bleek die in het bos een jongeman te zijn gevallen en gewond te zijn geraakt.

Met behulp van een kleine personenauto is de gewonde man uit het bos gehaald. De man is met beenletsel naar het ziekenhuis gebracht.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Diepindezee (1-10-2023 om 22:47)
Ja sterkte aan de jongeman, en ach diep in het bos, vergeleken met de Veluwe bijvoorbeeld was dit er natuurlijk niet veel bij. Je zult versteld staan hoe je er aan toe bent als je verdwaald diep in het bos op de Veluwe en echt totaal geen bereik meer hebt op je telefoon.
bert kaiser (1-10-2023 om 18:25)
sorry hoor, maar diep in het bos ? die paar stuiken en boompjes? hopelijk gaat het goed met de man
Cookie-instellingen beheren