Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 46 km

Gewonde motorongeluk A58 Vlissingen is 31-jarige man uit Zwartewaal

Toegevoegd: 02-10-2023, 09.21 uur
De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.
De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De motorrijder die gisterenavond ernstig gewond raakte bij een ongeval op de A58 bij Oost-Souburg is een 31-jarige man uit Zwartewaal.


Volgens de politie is de man ernstig gewond geraakt na een vermoedelijk eenzijdig ongeval. Volgens hen zou de man in een groep hebben gereden met zijn motor. De man zou in de berm terecht zijn gekomen en vervolgens tegen de vangrail zijn beland. De man is per traumahelikopter naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht.

De Verkeersongevallen Analyse van de politie heeft tot voorbij middernacht onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De A58 was in beide richtingen vanaf Middelburg afgesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Reactie op Vlissinger (4-10-2023 om 08:57)
@vlissinger, gelet op de foto van de motor, is het onmogelijk dat het in uw verhaal om deze motor(rijder) gaat.
Vlissinger (2-10-2023 om 13:21)
Ik weet niet of het deze motorrijder was maar toen het spoor bij de sloebrug weer open ging kwam er een zwarte motor met gigantische wielspin over de brug tegemoet en hij slingerde daar een beetje bij. Er staat een heel rubberspoor. Dit soort gasten hebben echt geen flauw benul van de gevaren, of ze zijn zo bekrompen dat ze er niet eens mee zitten dat ze met dit gedrag medeweggebruikers (ook op de andere weghelft) in gevaar brengen. Als ze onderuit gaan en ze krijgen een tankslapper en die motor land bovenop hun dan snappen ze ineens (als ze het al overleven) dat ze misschien maar eens moeten stoppen met motorrijden en een andere hobby kiezen om hun oh zo nodige zielige aandacht te krijgen. Toch wens ik deze jonge motorrijder beterschap toe
Epic Fail (2-10-2023 om 11:16)
Misschien er ook bij vermelden dat de groep heel de tijd aan het slingeren was, en elkaar links en rechts inhaalden
Cookie-instellingen beheren