Weerbericht:
In het westen en noorden enkele pittige buien, landinwaarts meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Redders KNRM naar Zweden (reportage 2)

Toegevoegd: 07-06-2007, 20.15 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets & Roland de Jong

GÖTEBORG - Een groep van vijf redders van het KNRM-station Noorland/Burghsluis is vorige week woensdag afgereisd naar Zweden.

In de stad Göteborg wordt daar de conferentie van de International Lifeboat Federation gehouden. Deze bijeenkomst wordt één keer in de vier jaar georganiseerd.

De reis naar Zweden duurde ongeveer 26 uur. Er werd twee keer overnacht. De afgelopen dagen hebben de Zeeuwse redders kennis uitgewiseld, gezamenlijk geoefend en elkaars nieuwtjes uitgewisseld.

De conferentie is inmiddels weer ten einde. De redders worden zaterdag rond 14.00 uur weer terugverwacht op het station bij de Roompotsluis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750