Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Twee jongedames vast in Middelburgse lift

Toegevoegd: 08-02-2003, 23.33 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Vanavond moest de Middelburgse politie met de 40-20 naar het station in Middelburg. Daar zouden twee dames van 16 jaar in de lift vast zitten aan de zijde Kanaalweg.


Ter plaatse bleek inzet van de brandweer vereist. De Alarmcentrale alarmeerde daarop de 45-33, een tankautospuit van de kazerne Overloper.

 

Ter plaatse bleek dat het openen van de lift niet erg eenvoudig was. Inmiddels was overigens al een vriendin van de meisjes bij de lift gearriveerd. Ook waren medewerkers van de Nederlandse Spoorwegen al ter plaatse.

 

Omdat bepaalde delen van de lift té goed weggewerkt waren konden de brandweerlieden de dames, die overigens een avondje stappen hadden gepland, niet direct bevrijden uit hun enigszins benarde positie.

 

Daarop volgde overleg tussen de Alarmcentrale, de bemanning van de 45-33 en de Nederlandse Spoorwegen: de lift mocht met enig geweld open gebroken worden. O.a. met een koevoet ging de brandweer de lift te lijf. Uiteindelijk ging de lift open en waren de beide dames omstreeks 23:00 weer uit de lift.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren