Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Uitslaande brand woonwagen Hansweert

Toegevoegd: 08-10-2023, 06.25 uur
Door: Roland de Jong

HANSWEERT - In Hansweert heeft zondagochtend vroeg een uitslaande brand gewoed in een woonwagen. Een aantal personen ademde rook in maar niemand hoefde naar het ziekenhuis.


Rond 05.00 uur werd ontdekt dat brand woedde in één van de woonwagens bij de Maartenbroersweg. Al snel werd opgeschaald naar middelbrand en gingen twee blusvoertuigen met spoed ter plaatse. Er werd ook een ladderwagen opgeroepen maar ter plekke bleek de inzet hiervan niet nodig te zijn.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) was de woonwagen onbewoond. De bewoners van de nabij gelegen woningen gingen uit voorzorg naar buiten. De brandweer zette in op het voorkomen van overslag naar de andere woonwagens. Volgens de Veiligheidsregio ademde een aantal personen rook in. Ambulancemedewerkers hebben hen onderzocht maar geen van de personen hoefde naar het ziekenhuis.

Rond 05.45 uur had de brandweer de brand geblust en kon het sein 'brand meester' worden geven. Er moest vervolgens nog wel worden nageblust. Op de melding kwamen naast de brandweer en de ambulancedienst ook verschillende politie-eenheden af. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren