Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 17 km

Bewoner naar ziekenhuis na middelbrand Terneuzen

Toegevoegd: 12-10-2023, 21.38 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een bewoner van een rijtjeshuis in Terneuzen is naar het ziekenhuis gebracht nadat donderdagavond brand was uitgebroken in een slaapkamer. Dat meldt de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ).


De brand op de eerste etage van een woning aan de Dwarsstraat brak rond 19.50 uur uit. De bewoner ademde rook in en is ter controle per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Hij zal sowieso deze nacht niet thuis kunnen slapen. De bewoners van naastgelegen woningen werden door de politie in veiligheid gebracht.

Volgens de Veiligheidsregio heeft de betreffende woning veel brand- en rookschade. Stichting Salvage is ingeschakeld om te helpen bij de afhandeling van de schade. De brandweer zette twee blusvoertuigen en een hoogwerker in. Rond 20.45 uur kon het sein 'brand meester' worden gegeven. Hierna werd nog een naverkenning gedaan. Ook moest nog worden geventileerd.

Over het ontstaan van de brand is nog niets bekendgemaakt.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren