Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 14 km

Middelbrand winkelpand Kaai Sluis, zaak ontruimd

Toegevoegd: 18-10-2023, 15.16 uur
Door: Roland de Jong

SLUIS - In Sluis is woensdagmiddag brand uitgebroken in een kledingwinkel aan de Kaai. De winkel is ontruimd en de brandweer heeft de brand geblust.


Na de melding, rond 14.25 uur, werd in eerste instantie één blusvoertuig opgeroepen. Al snel werd echter opgeschaald naar middelbrand. Hierop kwamen een tweede blusvoertuig, een hoogwerker en een waterwagen ter plekke.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) woedde de brand onder het dak. “Er is wat hak- en breekwerk nodig om goed bij de brand te komen”, zo liet een woordvoerder weten. In het pand van de buren is onder het dak ook wat rook gezien. Dit pand wordt daarom ook gecontroleerd. Uiteindelijk bleef de brand beperkt tot onder het dak. Nadat de brand geblust was, werd het pand geventileerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren