Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Schoorsteenbrand Bree Middelburg

Toegevoegd: 18-10-2023, 23.32 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – In een woning aan de Bree in Middelburg is woensdagavond brand uitgebroken in een schoorsteen. De brandweer schaalde op naar een middelbrand.


De brand werd omstreeks 22.25 uur opgemerkt. Direct werd de brandweer gealarmeerd. De brandweer kwam met twee blusvoertuigen en een ladderwagen ter plaatse. Omdat er ook raak was waargenomen in een naastgelegen huis zijn beide brandweerploegen aan het werk gegaan en werd er opgeschaald naar een middelbrand.

Volgens Veiligheidsregio Zeeland is de rook beperkt gebleven en zit deze voornamelijk in de woningen.  De brand was snel onder controle. De brandweer heeft de schoorsteen geveegd en gecontroleerd. Het naastgelegen pand is geventileerd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren