Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Middelbrand woning Vlietstraat Terneuzen

Toegevoegd: 19-10-2023, 18.46 uur - Update: 19-10-2023, 19.34 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In een woning aan de Vlietstraat in Terneuzen is donderdag aan het begin van de avond brand uitgebroken. De brandweer heeft opgeschaald naar middelbrand.


De brand werd rond 18.05 uur ontdekt en woedt volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) in de schoorsteen. "De vlammen komen uit de schoorsteen en in de woning staat lichte rook", zo liet de Veiligheidsregio rond 18.40 uur weten. Even later kon de brandweer vaststellen dat de brand beperkt was gebleven tot het rookkanaal.

Om de brand te bestrijden zijn twee blusvoertuigen en een hoogwerker ter plekke. De brandweer heeft de schoorsteen leeggehaald om er voor te zorgen dat er geen brandresten meer achter zouden blijven. De bewoners hebben zich op tijd in veiligheid weten te brengen. Zij staan buiten, aldus de VRZ. Omstreeks 19.10 uur was de brand uit.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren