Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 17 km

Hardrijder moet nog zitten, geld en drugs ontdekt

Toegevoegd: 24-10-2023, 09.04 uur
Er werd geld en drugs aangetroffen in de auto.
Er werd geld en drugs aangetroffen in de auto.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Te hard rijden heeft vannacht bij Terneuzen iemand de das omgedaan die nog een gevangenisstraf open had staan. In de auto werden bovendien hard- en softdrugs en een fors contant geldbedrag aangetroffen.


De automobilist passeerde op de Tractaatweg richting Axel met 150 kilometer per uur een politiewagen. De agenten zetten de achtervolging in, gaven een stopteken en onderwierpen de inzittenden aan een controle. Hierbij bleek dat de bestuurder nog 120 dagen gevangenisstraf open had staan. Hij werd daarom aangehouden en vastgezet.

De aanwezige passagiers bleken hard- en softdrugs bij zich te hebben. Volgens de politie ging het om cocaïne, hasj en hennep. Verder onderzoek wees uit dat de personen ook nog bijna 10.000 euro aan contant geld bij zich hadden. Het geld, de drugs en de auto werden in beslag genomen.

De verdachten zijn voor verder onderzoek ingesloten in Torentijd in Middelburg. In de loop van de dag zal de recherche hen gaan horen, zo laat de politie weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (25-10-2023 om 10:03)
Het is niet alleen de bestuurder,er zat meer van dat uitschot in die auto. Laat ze allemaal héél lang brommen. Er moet een werkkamp komen voor criminelen. En terug op water en brood meer niet.
Mijn mening (25-10-2023 om 09:52)
Weer een leegloper de klos. Ik hoop dat ze in zijn privé sfeer ook even gaan spitten op financiële misstanden en volledig leegplukken.
Drica (24-10-2023 om 12:07)
Zo zo de sint was al vroeg in het land. Zoveel geld! En toch kan ik me voorstellen dat ze ook nog lid zijn van de voedselbank.
Ad Jonkers (24-10-2023 om 11:22)
Het aloude spreekwoord "Haastige spoed is in dit geval heel goed" gaat zeker voor deze notoire crimineel op. Voorlopig heeft hij voor minstens 120 dagen kost en inwoning........ Hopelijk volgt daarna een verlenging van minimaal enkele jaren!
Achiel van 't Hof (24-10-2023 om 11:11)
Wijze les is als je maar niet te hard rijdt kan je niks overkomen in Nederland als crimineel.
Hillebregt (24-10-2023 om 10:51)
Een hele slimme zet om zo de aandacht te trekken!
Cookie-instellingen beheren