Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Politie houdt grote controle in en rond Goes

Toegevoegd: 09-06-2007, 20.25 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - Tussen vrijdag 21.30 en zaterdag 04.00 uur werden op verschillende locaties in Goes controles gehouden.

Deze controles worden gehouden om de veiligheid en het veiligheidsgevoel van het (uitgaans)publiek te vergroten. Aan de controles werd meegewerkt door 32 politieagenten van het Zeeuwse korps, Inspectie Verkeer en Waterstaat en Veilig Verkeer Nederland.

In totaal werden 412 voertuigen gecontroleerd en bij alle bestuurders werd een blaastest afgenomen, twee bestuurders kregen een rijverbod omdat ze teveel hadden gedronken. Een persoon werd aangehouden vanwege een openstaande boete van € 380,-; twee personen werden aangehouden voor het in bezit hebben van een wapen (een mes en een sabel).

Van deze twee gaf de bestuurder een valse naam op en bleek niet in het bezit van en rijbewijs, ook reed hij in een onverzekerde auto. Een persoon werd aangehouden omdat hij gesignaleerd stond voor bedreiging en een openstaande boete elders in het land en een persoon werd aangehouden wegens belediging.

Verder werden nog bekeuringen uitgeschreven voor o.a.: geen APK, ondeugdelijke voertuigverlichting, gladde banden, geen rijbewijs kunnen tonen, geen gordel dragen en overschrijding van de maximum snelheid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren