Weerbericht:
Geleidelijk perioden met zon, morgen wolkenvelden en in het zuidoosten zon
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Kippen en kuikens komen om in vuurzee

Toegevoegd: 09-06-2007, 20.58 uur
Door: Roland de Jong

'S-GRAVENPOLDER - Bij een flinke brand in 's-Gravenpolder zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag drie kippen en zestien kuikens om het leven gekomen. Vier kuikens overleefden de brand.

De dieren zaten in twee rennen aan de Bernhardweg-Oost. Door nog onbekende oorzaak brak rond 03.50 uur brand uit in de hokken. Al snel werd opgeschaald naar 'middelbrand' en zodoende werden wagens uit 's-Gravenpolder en Goes met spoed ter plaatse gestuurd.

Ter plaatse bleek dat het vuur snel onder controle te krijgen was. Zodoende werd de komst van de tweede tankautospuit, die van Goes, geannuleerd. De brandweerlieden van 's-Gravenpolder konden na een uur terugkeren naar de kazerne.

De eigenaar denkt dat de brand is aangestoken en heeft zodoende aangifte gedaan van brandstichting. De exacte oorzaak van de brand wordt nog onderzocht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren