Weerbericht:
Wolkenvelden, in het zuiden en zuidoosten zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer druk met hulpverleningen

Toegevoegd: 09-06-2007, 22.06 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg is zaterdagavond twee keer ingezet voor een hulpverlening.


Rond 21.15 uur werd gemeld dat er een onbekende vloeistof op het wegdek lag bij de kruising van de President Rooseveltlaan met de Koudekerkseweg in Vlissingen (foto's). De brandweer zette één blusvoertuig in om het wegdek weer schoon te spuiten.

Kort daarop, slechts tien minuten later, moest de blusploeg van de Middelburgse brandweerpost Torenweg uitrukken voor een inzet bij de flats aan de Meanderlaan in Middelburg. Door nog onbekende oorzaak was in één van de liften van het complex iemand vast komen te zitten.

De brandweer heeft de persoon uit de lift gehaald.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren