Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 17 km

Auto en carport in brand bij woning Groede

Toegevoegd: 02-11-2023, 14.48 uur - Update: 02-11-2023, 15.26 uur
Door: Roland de Jong

GROEDE - In de Jonkheer Meester de Casembrootstraat in Groede heeft donderdagmiddag brand gewoed bij een woning. De brandweer schaalde op naar middelbrand.


De brand brak rond 14.20 uur uit in de carport van de woning. Even leek het erop dat het vuur was overgeslagen naar de woning maar uiteindelijk bleef de brand beperkt tot de carport en de auto die daaronder stond, zo laat de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) weten. Bij het bestrijden van de brand zijn twee blusvoertuigen en een hoogwerker ingezet.

De bewoners zijn voor de zekerheid nagekeken door een ambulanceteam. Stichting Salvage is ingeschakeld om de bewoners te helpen bij de afhandeling van de schade. Rond 14.50 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren