Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 32 km

Twee gewonden bij woningbrand in Vlissingse flat

Toegevoegd: 14-02-2003, 14.48 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
VLISSINGEN - Donderdagmiddag rond 14:10 uur brak brand uit in een woning op de derde etage van een flat aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen.

 

De brand is ontstaan doordat de bewoner van het pand, een 39-jarige man, met een sigaret op de bank in slaap was gevallen. De brand werd opgemerkt door de 25-jarige onderbuurman en een man uit Oost-Souburg die net voorbij fietste.

 

Samen haalden ze de bewoner uit de brandende woning en hielpen de bank te blussen. De bewoner en de onderbuurman werden met ademhalingsproblemen overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.

 

Een kat die ook in de woning zat werd door de dierenambulance voor onderzoek naar een dierenarts gebracht. De brandweer zette de tankautospuit 4530, de hoogwerker 4551 en de tankautospuit 4531 in.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren