Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 17 km

Middelbrand bovenwoning Vrouwestraat Vlissingen

Toegevoegd: 06-11-2023, 15.26 uur - Update: 06-11-2023, 15.52 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In een bovenwoning aan de Vrouwestraat in Vlissingen is maandagmiddag brand uitgebroken. De brandweer heeft opgeschaald naar middelbrand.


De brand werd even na 15.00 uur ontdekt. Omdat onduidelijk was of er nog iemand in de woning was, rukte de brandweer uit met twee blusvoertuigen en een ladderwagen. Uiteindelijk bleken er geen mensen binnen te zijn.

De eerste brandweerploeg meldde dat er rook kwam uit één van de ramen. Vervolgens bleek dat er brand woedde in een keuken. Nadat de brand was geblust, heeft de brandweer het pand geventileerd. Een ambulance is ook ter plaatse gekomen, of deze ook is ingezet, is niet bekend. Volgens een omstander zou er een ventilator in brand hebben gestaan.

De brandweer heeft de naastgelegen woning gecontroleerd op eventuele rook. Stichting Salvage is ter plekke om te ondersteunen bij de afhandeling van de schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcella (6-11-2023 om 21:11)
De getoonde straat is de Sint Jacobsstraat. De vrouwestraat ligt erachter. Aan de achterzijde van de intertoys en de vrouwestraat heeft een kleine parkeerplaats
Cookie-instellingen beheren