Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Rietkraag in brand in Middelburg

Toegevoegd: 06-11-2023, 23.14 uur
De politie heeft de brand geblust.
De politie heeft de brand geblust.
© Foto: Ingezonden
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Maandagavond heeft er in Middelburg enige tijd een rietkraag in brand gestaan. De vermoedelijke oorzaak is vuurwerk.


De politie en brandweerlieden van brandweerpost Torenweg werden omstreeks 22.25 uur opgeroepen voor een melding van een buitenbrand aan de Stadhouderslaan in Middelburg. Ter plekke aangekomen, bleek dat er een brandje woedde in de rietkraag.

De politie heeft de brand geblust. De brandweer hoefde niet meer ingezet te worden. De vermoedelijke oorzaak van deze brand is mogelijk te wijten aan vuurwerk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Max (7-11-2023 om 10:09)
Het was gisterenavond weer behoor raak met vuurwerk. Te horen vanuit Dauwendaele. Is vrijwel elke week het geval. Meestal op zaterdagavond. Daar zit dus ergens veel vuurwerk. Tijd voor een onderzoek ...........!!!???
Ad Jonkers (7-11-2023 om 07:00)
Indien vuurwerk; het zoveelste argument om dat spul meteen compleet te verbieden!
Cookie-instellingen beheren