Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 14 km

Man sticht brandje bij Stadhuisplein Terneuzen

Toegevoegd: 09-11-2023, 08.05 uur
De verdachte werd ter plekke aangehouden.
De verdachte werd ter plekke aangehouden.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft woensdagavond laat in Terneuzen iemand aangehouden nadat hij brand had gesticht. Agenten konden het brandje blussen, inzet van de brandweer was niet nodig.


Op het Stadhuisplein had de man aan de zijde van de Spuistraat onder meer pallets in brand gestoken. De aanwezige politieagenten konden het brandje eigenhandig blussen. De gemeente Terneuzen is in kennis gesteld en gevraagd het wegdek ter plekke weer schoon te maken.

Volgens de politie werd de verdachte aangehouden vanwege de gevaarsetting voor omwonenden en goederen. De man is in afwachting van verder onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Hij zal vandaag worden gehoord door de recherche. Een officier van justitie zal vervolgens bepalen wat er met de zaak gaat gebeuren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Jonkers (9-11-2023 om 17:14)
@Drica. Die zogenaamde "boze burger" is volgens Omroep Zeeland afkomstig uit Vught....... Is toch een eindje van het huis. Dat hij van het padje af is dat staat vast. @Rick Roll Ja, die klimaatdrammers mogen alles met dank aan o.a. Eurofiel Timmermans......
Rick Roll (9-11-2023 om 10:47)
Tja, had je maar moeten zeggen dat je voor het milieu protesteert, dan mag je opeens alles.
Drica (9-11-2023 om 10:17)
Dit is gestoord! Zal wel weer es een boze burger zijn zal men zeggen. Voorlopig is deze ff veilig opgeborgen. Maar ik vraag me toch af of de paletten zwerfvuil waren of dat hij ze moedwillig heeft meegenomen van elders..
Cookie-instellingen beheren