Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 14 km

Overbelaste stekker zorgt voor brandweerinzet Koudekerke

Toegevoegd: 11-11-2023, 12.57 uur
Volgens de brandweer was er sprake van overbelasting.
Volgens de brandweer was er sprake van overbelasting.
© Foto: Brandweer Koudekerke
Door: Eugène Harthoorn

KOUDEKERKE – De brandweer van Koudekerke is zaterdagmorgen ingezet voor een nacontrole in Koudekerke.


De brandweerlieden werden omstreeks 09.55 uur opgeroepen voor de melding dat er mogelijk een brandje had gewoed in het hotel aan de Verlengde Dishoekseweg in Koudekerke. De brandweer kwam zonder spoed ter plekke.

Na onderzoek bleek dat het om een verbrande stekkerkop ging. Dit werd veroorzaakt doordat er twee apparaten op één groep zaten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank de Schepper (13-11-2023 om 11:26)
l.s. de melding van 2 groepen op een stopcontact en daardoor brand is volgens mij niet correct;het electrisch systeem schakelt uit bij overbelasting,het zal eerder een slecht contact geweest zijn tussen de stekker en het stopcontact waarbij hoge overgangsweerstanden ontstaan en daardoor extra verhitting met brans als gevolg.
Cookie-instellingen beheren