Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Winkelier bij de keel gepakt in Oost Souburg

Toegevoegd: 12-06-2007, 08.44 uur
Door: Politie Zeeland

OOST-SOUBURG - Een medewerker van een supermarkt aan het Oranjeplein is maandagmiddag omstreeks 13.30 uur bij zijn keel gepakt door een onbekende man.

In de winkel had de medewerker gezien dat een vrouw zich verdacht gedroeg en vermoedelijk goederen wilde wegnemen. Hij hield haar in de gaten en zag dat de vrouw langs de kassa de winkel uitliep zonder iets af te rekenen.

Het personeelslid gaat er achteraan naar buiten waar een man op hem af kwam lopen die zei dat hij de vrouw met rust moest laten en hem vervolgens bij de keel pakt. Daarna loopt de man naar een zwarte auto waarmee hij wegrijdt.

De man is ca 55 jaar oud, lengte 1.85 m, slank postuur en kalend. Op rechterhand tussen duim en wijsvinger een tatouage van 3 puntjes. De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren