Weerbericht:
Vandaag enkele buien, komende nacht mist
Verkeersinformatie:
80 files van totaal 340 km

Twee gewonden bij opmerkelijke aanrijding Middelburg

Toegevoegd: 16-02-2003, 12.42 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
MIDDELBURG - Gisterenmiddag omstreeks 14:20 zijn 2 vrouwen gewond geraakt bij een ongeval. Het ongeval gebeurde op het parkeerterrein van de KonMar in Middelburg.

 

Door nog onbekende oorzaak reed een 79-jarige automobiliste uit de gemeente Reimerswaal met hoge snelheid het parkeerterrein op waar ze op twee voertuigen botste.

 

Daarna botste ze tegen een andere auto en duwde deze het fietspad op. Ook botste ze tegen een auto ernaast. Vervolgens reed ze hard achteruit en ramde een auto die net door de slagbomen was gegaan.

 

De vrouw is met een gebroken pols overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Haar passagiere, een 84-jarige Middelburgse had een beklemmend gevoel op de borst en is ook overgebracht naar het Vlissingse ziekenhuis.

 

Tijdens de afhandeling van de aanrijding moest de ter plaatse gekomen politie met spoed weg en scheurde het terrein af. De politie moest assistentie verlenen bij de Stationsstraat in Middelburg waar met messen gedreigd werd. Ook andere auto's scheurden langs de plaats van het ongeval op weg naar die melding.

 

Later kon de politie weer terug en handelde de aanrijding verder af. Het voertuig dat het fietspad op geschoten was begon spontaan om de paar seconden hard en lang te toeteren.

 

Twee voertuigen zijn afgevoerd door bergingsbedrijf Kuzzee. Overigens werden de Middelburgse ambulance 7328 en een Vlissingse ambulance ingezet.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren