Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Nieuwe editie politiekrant 'Blauw' verspreid

Toegevoegd: 13-06-2007, 22.31 uur
Door: Politie Zeeland
MIDDELBURG - Vandaag verschijnt in Zeeland de publiekskrant 'Blauw'. Het is de vierde keer dat politie Zeeland een informatiebulletin uitgeeft dat bij 155.000 huishoudens in Zeeland in de brievenbus valt. 'Blauw' wordt aangeboden in een herkenbare politie-envelop en TNT-post zorgt voor de verspreiding.

Met 'Blauw' informeert de politie actief over haar werkwijze, preventie en de aanpak van criminaliteit. In deze uitgave, die vier pagina's telt, wordt o.a. aandacht besteedt aan minibikes, het werk van de havenpolitie en de rol van de politie bij grote evenementen. Ook worden handige tips gegeven om het huis zo veilig mogelijk achter te laten wanneer men op vakantie gaat.

Op de binnenpagina’s wordt ingegaan op de gevolgen van het doen van valse aangifte en wat iemand het beste kan doen wanneer hij/zij iemand betrapt op een misdrijf. Ook krijgt de lezer tips hoe te handelen bij burenlawaai.

Degenen die de krant niet ontvangen, kunnen een exemplaar afhalen bij alle gemeentehuizen, bibliotheken en politiebureaus. De volgende 'Blauw' verschijnt in oktober van dit jaar. Vanzelfsprekend kan de lezer ook de internetsite www.politie.nl/zeeland bezoeken voor meer informatie.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren