Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 30 km

Keukenbrand in woning centrum Middelburg

Toegevoegd: 18-11-2023, 02.06 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een woning aan het Hof van Sint Jan in het centrum van Middelburg heeft vrijdagavond een keukenbrand gewoed. Er raakte niemand gewond.


De brand werd rond 23.20 uur gemeld vanuit de Zusterstraat. Er werden direct twee blusvoertuigen en een ladderwagen opgeroepen. Even later werd ook een hoogwerker gealarmeerd. Politieagenten waren snel ter plekke en constateerden dat de brand woedde bij het Hof van Sint Jan.

Het ene blusvoertuig werd opgesteld bij de Zusterstraat, de andere tankautospuit stond op de Nieuwe Haven. Gelukkig bleek sprake te zijn van een kleine brand. Vermoedelijk had iets vlam gevat op een kookplaat. De brandweer heeft de woning geventileerd. Bij de brand raakte niemand gewond.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren