Weerbericht:
Vrij koel, af en toe zon en enkele buien.
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Brandweer bevrijdt slachtoffer ongeluk N62

Toegevoegd: 14-06-2007, 08.57 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - De brandweer heeft donderdagochtend de bestuurder van een personenauto bevrijdt nadat deze van een talud bij 's-Heerenhoek was gereden.

De automobilist, een 53-jarige Goesenaar, reed rond 07.30 uur van het talud bij de afslag Borssele bij de Bernhardweg West (N62). De auto vloog naar schatting 50 meter door de lucht en kwam in een greppel tot stilstand.

De brandweer rukte met drie voertuigen uit om de man te helpen. Vanuit Goes ging een ambulance ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer samen met de brandweerlieden uit de auto gehaald en op een brancard getild. De man is met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis.

De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf. De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend. Het verkeer ondervond nauwelijks hinder van de aanrijding.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren