Weerbericht:
Bewolkt, in het noordoosten enkele opklaringen. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 52 km

Middelburgse brandweer blust brandje Abeelseweg

Toegevoegd: 18-02-2003, 19.04 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
MIDDELBURG - Vanmiddag heeft een bermbrand rond 16:40 een grote hoeveelheid riet beschadigd.

 

Nabij de Abeelseweg, het fietspad langs de bunkers richting Vlissingen, stond vanmiddag een grote hoeveelheid riet in de brand.

 

De brand was begonnen bij één van de bunkers en was enkele tientallen meters verder toen de brandweer arriveerde.  Ook woedde er een klein brandje nabij het begin dat door twee medewerkers van de brandweer is uitgestampt.

 

De brandweer heeft de brand geblust met twee stralen hoge druk. De brand is vermoedelijk aangestoken omdat diverse brandplekken nabij het vermoedelijke begin te zien waren.

 

De politie kwam typisch Nederlands ter plaatse per fiets. De brandweer zette de tankautospuit 4530 van post Looijerssingel in om de brand te blussen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren