Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Drie aanrijdingen met schade in Goes

Toegevoegd: 14-06-2007, 22.44 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes hebben zich donderdagavond drie aanrijdingen voorgedaan waarbij materïële schade is ontstaan.

De eerste botsing deed zich rond 18.40 uur voor op de Ringbaan-West. Een 19-jarige automobilist uit Goes reed daar tegen een vrachtwagencombinatie. Dit gebeurde toen de man de rotonde wilde verlaten. De auto is total loss. De truck heeft schade aan zowel de trekker als de aanhanger.

Rond 18.50 uur vond de tweede aanrijding plaats. Dit keer was het raak op de Deltaweg. Een 23-jarige automobilist uit 's-Gravenpolder kreeg vermoedelijk een klapband en reed vervolgens tegen de vangrail. De bestuurder kon zelf uit de auto komen en raakte niet gewond. De auto heeft schade.

Op de Buys Ballotstraat botsten rond 19.10 uur drie auto's op elkaar. De auto's reden in de richting van de Patijnweg toen de voorste automobilst, een 49-jarige man uit de gemeente Reimerswaal moest remmen. Hierdoor  botste een 51-jarige vrouw tegen zijn auto. Daarna botste een 21-jarige man uit Goes tegen de auto van de vrouw.

Ook bij deze aanrijding raakte er niemand gewond. Alledrie de auto’s liepen schade op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren