Weerbericht:
Perioden met zon, vanmiddag toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Meisje gewond na uitwijkmanoeuvre M'burg

Toegevoegd: 18-06-2007, 22.28 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is maandagmiddag een 16-jarige bromfietsster uit Oost-Souburg gewond geraakt nadat zij moest uitwijken voor een auto.

Het meisje moest rond 12.45 uur hard remmen toen ze de kruising van de Breeweg met de Laurens Stommesweg opreed. Ze moest uitwijken om een aanrijding met een onbekende automobiliste te voorkomen. Ze kon een botsing voorkomen, maar kwam wel ten val.

De brommer van het slachtoffer raakte beschadigd. De bestuurster van de personenauto stapte na de valpartij uit, maar reed al snel weer door. De politie verzoekt haar zich alsnog te melden. Ook wil de politie eventuele getuigen spreken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren