Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten soms motregen. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 31 km

Gewonde bij steekpartij in Terneuzen

Toegevoegd: 20-06-2007, 01.33 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

TERNEUZEN  - Bij een steekpartij in Terneuzen is dinsdagavond een 23-jarige Terneuzenaar gewond geraakt.

Volgens een politiewoordvoerster vond de steekpartij rond 21.22 uur plaats op het garageplein aan de Corellistraat. Dat gebeurde tijdens een schermutseling met twee andere mannen. Vermoedelijk had zich even daarvoor al het één en ander afgespeeld in en rond een woning aan de nabij gelegen Bachlaan.

Direct na de steekpartij zette de politie de ruime omgeving af en werd publiek op afstand gehouden. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. Over de toestand van de gewonde is vooralsnog niets bekend.

De technische recherche is ter plaatse geweest om onderzoek te verrichten. Hierbij werd ook een politiehond ingezet. Tijdens het onderzoek werden bosjes afgezocht en ook werden op diverse plaatsen foto's gemaakt. De politie heeft een mes in beslag genomen.

De politie heeft kort na de schermutseling twee Terneuzenaren van 23- en 46 jaar aangehouden. Zij waren vermoedelijk betrokken bij het voorval. De toedracht van de steekpartij is nog niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren