Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Detien auto's betrokken bij kettingbotsing Nieuwland

Toegevoegd: 05-01-2003, 17.41 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
NIEUW EN SINT JOOSLAND - Vanmiddag heeft er zich op de A58 bij Nieuw en Sint Joosland een kettingbotsing voorgedaan. Maar liefst negen auto's waren op elkaar geklapt ter hoogte van de oprit Arnestein, Middelburg.

Twee ambulances werden gealarmeerd, de 7328 uit Middelburg en een tweede ambulance. De eerste is wel ter plaatse gegaan maar gelukkig bleken er wonder boven wonder geen gewonden te zijn. De tweede kon terug keren naar de post.

De politie heeft diverse voertuigen ingezet. De schade was zeer groot: in totaal zijn 5 voertuigen weg getakeld door bergingsbedrijf Kuzzee uit Vlissingen.

De politie heeft alle betrokken ondervraagd. Diverse mensen zijn door kennissen of door de politie naar huis of naar de trein gebracht. De politie heeft de A58 vanaf Nieuw en Sint Joosland naar Middelburg/Vlissingen tijdelijk afgezet en al het verkeer omgeleid via de Nieuwlandseweg in Middelburg.

Omdat de weg werd afgezet onstond af en toe een kleine file, het verkeer kon na een behoorlijk lange tijd weer over de rijbanen. De oorzaak van het ongeval is vermoedelijk de gladheid: de weg was behoorlijk glad en is na de reiniging meteen helemaal gestrooid door Rijkswaterstaat.

Enkele personen konden overigens met hun eigen voertuig hun weg vervolgen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren