Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 25 km

Dronken man bekneld bij ongeluk

Toegevoegd: 20-06-2007, 09.41 uur
Door: Politie Zeeland

RENESSE - De politie heeft afgelopen nacht het rijbewijs ingevorderd van een 35-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland.

Op de Stoofweg was rond 03.40 uur zijn auto op zijn zijkant beland. De bestuurder kon er niet zelf uit en moest door brandweerpersoneel uit zijn benaderde postitie worden bevrijd. Uit een blaastest bleek dat hij bijna 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken waarop zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Uit sporen bleek dat de auto met de wielen in de rechterberm was geraakt en vervolgens tegen een ANWB-wegbewijzeringsbord reed. Hierna reed hij de bosjes in om vervolgens aan de linkerzijde van de weg tot stilstand te komen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren