Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 30 km

Visser verdronken op Westerschelde

Toegevoegd: 21-06-2007, 15.18 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

BATH - Op de Westerschelde is donderdagmiddag een sportvisser verdronken.

De man werd rond 14.20 uur langs de zeedijk aangetroffen ter hoogte van het golfcentrum aan de Grensweg bij het Zuid-Bevelandse Bath. Brandweerlieden uit Rilland hebben het slachtoffer uit het water gehaald.

Een reanimatiepoging bleek tevergeefs. De inmiddels gealarmeerde traumahelikopter Lifeliner 2 uit Rotterdam en brandweerassistentie uit Steenbergen, Dinteloord, Roosendaal en Bergen op Zoom was dus niet meer nodig.

Het slachtoffer is vermoedelijk van een plateau gegleden en vervolgens in het water belandt. De exacte toedracht van het ongeluk is ter plaatse onderzocht door medewerkers van de technische recherche. De politie spreekt van een ongeluk.

De identiteit van de visser is nog niet bekend gemaakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren