Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Auto te water Havenweg Sint Annaland

Toegevoegd: 26-06-2007, 09.16 uur
Door: Omroep Tholen

SINT ANNALAND - Maandagavond is een auto met inzittenden de haven van Sint-Annaland ingereden.

Even na 19.00 uur waren een aantal jongeren aan het stunten met auto’s. Eén van de bestuurders maakte zo hard mogelijk rondjes. Daarbij verloor hij de macht over het stuur en vloog de haven in. Op de kant ontstond grote paniek en gelijk werd het alarmnummer gebeld.

De duikploegen van Tholen en Stavenisse, de brandweer van Sint-Annaland, de politie en een ambulance rukten uit. De jongen en zijn vriendin maakten bij het terechtkomen in de haven een klap met hun hoofd tegen de voorruit. Zij konden op eigen kracht de drijvende auto verlaten.

Ondertussen was ook een duikvoertuig uit Bergen op zoom gealarmeerd. Eénmaal ter plaatse werd met behulp van twee brandweerboten en duikers de onder water verdwenen auto gelokaliseerd. Het bergingsbedrijf had groot materiaal nodig om de auto via de steile havenkant omhoog te krijgen.

Op de sirenes waren veel inwoners van Sint-Annaland afgekomen. De auto is totall loss afgevoerd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren