Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
89 files van totaal 340 km

Politie onderzoekt zware mishandeling

Toegevoegd: 28-06-2007, 19.46 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - Politie Zeeland onderzoekt een mishandeling die dinsdag tussen 16.45 en 17.00 uur plaatsvond op de Albert Plesmanweg in Goes.

Daar werd een 35-jarige man uit Yerseke door een onbekende man, zonder reden, mishandeld. De 35-jarige die op dat moment in een bedrijfspand was, werd door de onbekende met een smoes naar buiten gelokt.

Eenmaal buiten werd hij aangevallen en bij de worsteling die ontstond werd hij over zijn gehele lichaam geschopt en geslagen. Toen de 35-jarige zich los kon worstelen en wegrende, ging zijn aanvaller er, onder het uiten van bedreigingen, in een auto vandoor.

Het slachtoffer liep verwondingen op aan zijn hoofd, armen en benen. Verder had hij last van zijn rug, nek en borst en hij zal zich onder behandeling van zijn huisarts stellen. De politie zoekt getuigen van deze mishandeling.

Zij worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Goes of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren