Weerbericht:
Eerst nog enkele buien. Vannacht en morgenochtend (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij botsingen Zeelandhallen

Toegevoegd: 29-06-2007, 13.01 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - Donderdagavond rond 23.30 uur vonden er bij de Zeelandhallen in Goes kort na elkaar twee eenzijdige ongevallen plaats.

Een 18-jarige Goese automobilist kwam aanrijden over de Da Vinciweg, vanaf de rotonde. In een bocht verloor hij de macht over het stuur waarna hij een lantaarnpaal uit de grond reed en deze een aantal meters meenam. De bestuurder en zijn twee inzittenden bleven ongedeerd.

De auto raakte aan de voorzijde zwaar beschadigd. Kort daarna reed op de Nobelweg een 17-jarige bromfietser uit ’s Gravenpolder tegen een slagboom. Hij kwam ten val op zijn rechterheup terwijl zijn scooter verder reed.

De bromfietser werd ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht die hem meenamen naar het ziekenhuis voor een foto.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750