Weerbericht:
Perioden met zon en enkele wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij aanrijding in Terneuzen

Toegevoegd: 29-06-2007, 23.26 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - Vrijdagochtend rond 10.30 uur vond er op de kruising Buitenhaven, Binnenvaartweg in Terneuzen een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s.

Een 57-jarige automobilist uit Goes reed over de Buitenhaven komende uit de richting Portaal van Vlaanderen. Op vermelde kruising verleende hij geen voorrang aan een 25-jarige automobilist uit Moerbeke-Waas (B), die op de kruisende weg reed.

Door de aanrijding kwam de auto van de Goesenaar tot stilstand tegen een reclamebord. Beide auto’s raakten totaal vernield. Een vrouw (leeftijd onbekend), die bij de man uit Goes in de auto zat, is uit voorzorg overgebracht naar ziekenhuis de Honte.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750