Weerbericht:
Weinig bewolking, overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijzen ingevorderd bij alcoholcontroles

Toegevoegd: 30-06-2007, 20.55 uur
Door: Politie Zeeland

CLINGE - In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie de rijbewijzen ingevorderd van twee automobilisten voor rijden onder invloed van alcohol.

Net na middernacht werd op de Kapelstraat in Clinge een 33-jarige automobilist uit de gemeente Hulst aan de kant gezet. Uit de blaastest bleek dat hij bijna 3 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken waarop hij zijn rijbewijs moest inleveren.

Bij een alcoholcontrole op de Terneuzensestraat in Zaamslag werd rond 01.00 uur een 50-jarige automobiliste uit het Belgische Gent betrapt op rijden onder invloed. Omdat een blaastest mislukte, werd van de vrouw een bloedproef afgenomen.

In afwachting van de uitslag hiervan werd haar rijbewijs ingenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750